Skip to content

Lucas van Halteren, hbo student van Civilion vertelt over zijn werkervaringen bij Smink Infra

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lucas, houdt van leuke dingen doen met vrienden, varen met zijn boot en wist als klein jongetje al dat hij iets in de bouw wilde gaan doen. Daarom volgt hij nu de HBO deeltijd opleiding civiele techniek bij Civilion in Arnhem.

‘Ik ben een praktijkmens’, geeft Lucas zelf aan. ‘Daarom is deze deeltijd opleiding ideaal. Een mooie combinatie tussen praktijk en theorie. Op het Civilion krijg ik vooral les van specialisten uit het bedrijfsleven. Zij hebben de kennis en ervaring hoe het er ‘buiten’ aan toe gaat, waardoor we heel specifiek les krijgen. Deze theorie kan ik meteen toepassen bij Smink Infra’.

Lucas is zijn gehele opleiding bij Smink Infra werkzaam. Op dit moment is hij assistent uitvoerder en wordt hij begeleid door René Haasjes. Ook heeft hij de ambitie om een functie op het bedrijfsbureau uit te voeren. ‘Dan heb ik het hele pakket gezien, aldus Lucas, van projectvoorbereiding naar projectrealisatie. Van te voren had ik niet gedacht dat Smink zo ‘groot’ zou zijn! Ik heb al veel mooie dingen gezien en geleerd’.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Harry van Dusschoten – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl