Skip to content

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws!

Voor het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen Smink infra en de branche waarin wij ons bevinden, kunt u up-to-date blijven door onze nieuwsrubriek te volgen.

Je ziet ze niet, maar ze liggen er echt: zonnepanelen

Het dak van ons kantoor in Nijkerk ligt er al een tijdje vol mee: zonnepanelen. Met het ophangen van schermen wordt dit nu ook zichtbaar voor bezoekers en medewerkers. Zo is op deze schermen te zien wat de opbrengst en daarmee de vermeden uitstoot van broeikasgassen is.

Lees meer

Samen ben je tot grootse dingen in staat!

Samen ben je tot grootse dingen in staat! Dit geldt zeker voor onze projecten in ’t Groene Wold. Op deze locatie in Almere mogen wij voor Vastbouw Vastgoedontwikkeling B.V. en Bun Projectontwikkeling B.V. de terreinen bouwrijp maken.

Lees meer

Trede 4 op de CO2-Prestatieladder!

Deze maand zijn wij op de CO2-prestatieladder gestegen van trede 3 naar trede 4. Op deze wijze dragen we bij aan een duurzame infrasector om ook in de toekomst prachtige werken uit te kunnen voeren.

Lees meer

Mooie nieuwe samenwerking!

De Gemeente Scherpenzeel heeft de omgeving intensief betrokken bij het maken van het ontwerp. Smink Infra zet dit graag door tijdens de uitvoering. Samen maken we van de Eikenlaan een prettige plek om aan te wonen en doorheen te fietsen.

Lees meer

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Anne Ossendrijver

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl