Skip to content

Over Smink infra

Specialist op het gebied van grond-, water- en wegenbouw

Welkom bij Smink infra, een slagvaardig familiebedrijf vol met passie. Wij zijn al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de publieke en, de private sector. Wij creëren duurzame kwaliteit bij de realisatie van infrastructurele werken in de regio! Dat doen wij met vakkundige specialisten die vooruit durven kijken, die samenwerken met hun omgeving en die praktische oplossingen bieden.

Video Smink bedrijven

Play Video

Opdrachtgevers de beste totaaloplossing bieden

Binnen het bedrijf heerst een familiecultuur en zijn er mensen werkzaam met jarenlange ervaring en échte vakkennis binnen de verschillende specialismen. De medewerkers ademen het werk door de hoeveelheid plezier en energie die ze in het werk hebben. Doordat vrijwel alle medewerkers uit de regio komen, hebben ze ook kennis over de regio.

 

Wij hechten waarde aan snel schakelen en oplossingsgericht denken om onze opdrachtgevers snel te ontzorgen en de beste totaaloplossing te bieden. Ook vinden wij het belangrijk om te investeren in duurzaamheid en innovatie om bij te dragen aan een leefbare leefomgeving. Wij zetten altijd net een stap extra voor onze klanten om ze zo optimaal mogelijk te helpen bij hun projecten.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl