Skip to content

C02-prestatieladder

Samen kijken we naar de toekomst!

Een land waarin de mens leeft in balans met zijn omgeving, dat is onze droom. Daarom zijn we permanent bezig om onze CO2-uitstoot te beperken. Dit meten wij aan de hand van de CO2-prestatieladder. Binnen deze ladder bevinden wij ons op trede 4. Dit houdt in dat wij inzicht hebben in onze eigen organisatie wat betreft duurzaamheid en de CO2-voetafdruk. Daarbij hebben wij ook inzicht in hoe wij onze CO2-voetafdruk kunnen verkleinen binnen onze werkwijze. Het doel is om binnen 5 jaar trede 5 te behalen.

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

CO2 Certificeringen

Smink-Infra hecht waarde aan een veilige en gedegen bedrijfsvoering. Hieronder een overzicht van de CO2 certificaten waarover wij beschikken.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl