Skip to content

Duurzaamheid & MVO

Duurzaam & MVO

Duurzaamheid is verankerd in ons beleid. We leveren bijvoorbeeld een bijdrage aan de reductie van de CO2-uitstoot. We vergroten de kennis van onze medewerkers  en maken hun bewust van hun handelen in relatie tot uitstoot.

Daarnaast leveren we ook een actieve bijdrage door ons machinepark continu te verduurzamen. Dit vermindert het energieverbruik en daarmee de CO2-uitstoot.

Verduurzamen doen we niet alleen. Wij zoeken de verbinding met onze partners om zo de gehele keten te verduurzamen. We werken samen met Zandink Zandhandel en Hartog Containers om reststromen te recyclen en her te gebruiken. Op deze manier creëren we samen een schonere en groenere leefomgeving.

Veiligheid

Wij werken vanuit de kernwaarden: deskundig en betrokken. De kracht van ons zit in de mensen; zij doen waar ze goed in zijn. Met elkaars talenten werken we samen aan projecten. We streven ernaar om met deze mensen onze projecten op een deskundige manier voor te bereiden en uit te voeren. Daarbij ligt altijd de focus op veiligheid en kwaliteit. 

 

Door onze veiligheidscampagnes dragen wij dit zichtbaar uit in ons bedrijf en op onze projecten. Samen zorgen wij voor de juiste aanpak om veilig en duurzaam te werken aan de projecten van onze opdrachtgevers.

Certificeringen

Smink-Infra hecht waarde aan een veilige en gedegen bedrijfsvoering. Hieronder een overzicht van de certificaten waarover wij beschikken.