Skip to content

Waterbouw

Wij bieden duurzame en creatieve oplossingen binnen de waterbouw. De veelzijdigheid en brede inzetbaarheid van Smink infra, maakt ons een vakkundige partner bij verschillende waterwerken.

Voor Smink Infra is geen project te complex binnen de waterbouw. Stuwen, sluizen, dijken, watergangen en beschoeiingen zijn een aantal voorbeelden van de diversiteit aan werkzaamheden en projecten die wij onder handen hebben gehad. Waterbouw is een kunst, waarin wij als Smink Infra varen op onze ervaring met de risico’s en kansen binnen de discipline. 

Onze vakkundige en ervaren mensen zorgen als team voor een optimaal eindresultaat, waarbij wij op zoek zijn naar duurzame en creatieve oplossingen.

Toekomstbestendig watermanagement

Klimaatverandering, droogte of wateroverlast vraagt om nieuwe vormen van watermanagement. Wij maken voor onze opdrachtgevers terreinen toekomstbestendig door aandacht te besteden aan een duurzaam watermanagement. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een regenwaterstelstel dat het regenwater in de wijk houdt met behulp van wadi’s.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Harry van Dusschoten – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl