Skip to content

EMVI aanbestedingen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

EMVI aanbestedingen zijn ook voor Smink Infra niet meer weg te denken. De afgelopen twee jaar hebben we ons hierin ontwikkeld en we kunnen zeggen dat we onderscheidend zijn in de markt. Van de acht aanbestedingen met een EMVI plan zijn er vijf aangenomen! Ondanks de goede score blijven we elke keer zeggen: ‘We worden beter’!

De afgelopen maanden is Joost Corbijn, bedrijfsleider Smink Infra, gevraagd door Mark Keultjes om samen met hem, Robert Hulsman en Kees Koreman (Megaborn) hierover in gesprek te gaan. Vanuit verschillende invalshoeken, zoals overheid, adviesbureaus en aannemers wordt er van gedachten gewisseld over de actuele thema’s die de EMVI aanbestedingen met zich meebrengen. De eerste podcast, genaamd list en bedrog, staat online. Om de twee weken zal er een nieuwe aflevering online komen, items die in ieder geval nog aan bod komen zijn duurzaamheid en begrip/onbegrip. Klik op de volgende link om deze te beluisteren:

https://anchor.fm/mark-keultjes/episodes/EMVI-aanbestedingen-in-de-openbare-ruimte–een-instrument-in-ontwikkeling-wewordenbeter-egh9hg

 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Harry van Dusschoten – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl