Skip to content

Gerard: een levende legende in de rioolsleuf!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Inmiddels werk ik al 35 jaar bij familiebedrijf Smink Infra. Ik ben begonnen met van alles; van straatwerk tot het zetten van beschoeiingen. Tegenwoordig ben ik vooral in de sleuf te vinden waar ik hoofdzakelijk riool leg. Vaak werken we in een vast en gezellig team. Niet alleen het werk buiten is gaaf om te doen, ook de klik met de mensen van kantoor is leuk. Plezier hebben met elkaar hebben vind ik echt belangrijk.

 

Denk je al aan stoppen?

Ik werk 35 jaar voor de familie Smink, maar ben zeker nog niet aan het aftellen. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en dat wil ik blijven doen.

 

Welk project blijft je het meeste bij?

De renovatie van de binnenstad van Nijkerk. Dat was echt een gaaf project. Vooral de aandacht van de bewoners maakte het leuk. We kregen koffie en zelfs af en toe een biertje. Tegenwoordig mis je dat af en toe wel. Maar gelukkig maakt de vrijdagmiddagborrel op kantoor veel goed.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Harry van Dusschoten – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl