Skip to content

Uitvoerder infra (fulltime)

Werk met jouw kennis en kunde mee aan baanbrekende projecten samen met je collega’s van Smink Infra

Smink is een familiebedrijf met een rijke historie van 65 jaar. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de organisatie die we vandaag de dag zijn: Smink Infra, Zandink Zandhandel, en Eeltink Zandwinning. Met onze gezamenlijke bedrijfsactiviteiten zijn wij een betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Smink Infra is een vooruitstrevend Infra-bedrijf die groeit en bezig is met het verbreden van de activiteiten. Kenmerkend is onze open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, handel in grondstoffen en recycling, bundelen we onze krachten.

Wat ga je doen?

Als uitvoerder bij Smink zorg je voor de realisatie van projecten binnen vooraf vastgestelde tijd, kwaliteit en budget. Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten en zorgt voor een heldere communicatie tussen de uitvoerende en coördinerende partijen. Jij bent bereikbaar en toegankelijk. Ook verlies jij de veiligheid en het naleven van de veiligheidsregels niet uit het oog.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor;

 • Uitvoering op de projecten;
 • Opstellen planning en bewaken voortgang;
 • Zorgdragen voor de juiste mensen en materialen op locatie;
 • Aansturen van eigen mensen en onder aannemers;
 • Toezien op maatvoering en kwaliteit;
 • Bewaken van kosten en zorgdragen voor correcte administratieve afwikkeling;
 • Signaleren en bewaken van contractuele afwijkingen en/of meer- en minderwerken;
 • Contact onderhouden met de betrokken partijen.

Met als doel: tevreden opdrachtgevers collega’s en omgeving.

Wat is jouw werkomgeving?

Als uitvoerder infra ben je een belangrijke spil in binnen onze organisatie. Onze hoofdvestiging in Nijkerk is je uitvalsbasis en vanuit daar ben je onderweg naar diverse projecten. Jij werkt nauw samen met je collega’s en weet de kwaliteiten van jouw projectteam(‘s) het beste in te zetten. Het team waaraan je leiding geeft bestaat uit ervaren collega’s van vaste en flexibele krachten die kwaliteit leveren en houden van humor op het werk.

Wie ben jij?

Wij worden enthousiast als je een ervaren uitvoerder met kennis van zaken bent. Je bent in staat het juiste aantal mensen en benodigde middelen in te zetten om de projecten binnen de overeengekomen randvoorwaarden tot een succesvol af te ronden. Jij hebt een mensgerichte instelling en weet het maximale uit je team te halen. Je staat stevig in je schoenen en je bent verbaal sterk. Plannen en organiseren is jouw tweede natuur.

Wij vragen van jou:

 • Afgeronde Mbo of Hbo-opleiding richting Civiele techniek of gelijkwaardig;
 • Ervaring als uitvoerder infra of een vergelijkbare functie;
 • Een geldig VCA – VOL;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een aantoonbaar netwerk in de regio midden Nederland is een pré.

Ons aanbod

Zijn we allebei enthousiast dan start je met een jaarcontract daarna een vast contract. Wij bieden een goed salaris, afhankelijk van jouw meegebrachte kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed. Een auto van de zaak is onderdeel van deze functie.

Ga jij ervoor?

Ben je enthousiast geworden en wil jij samen met ons werken aan het succes van Smink Infra? Stuur dan je cv en motivatie via m.smink@smink-infra.nl. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Michel Smink op 0620003020

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl