Skip to content

Stage en afstuderen

Wij zoeken jouw frisse blik!

Ben jij een HBO civiele techniek student en wil je graag bij ons stage lopen of afstuderen? Dat kan! Wij hebben jaarlijks meerdere stageplekken beschikbaar.

Wat ga je bij ons doen?
Je gaat bij ons veel praktijkkennis opdoen, waarbij je de keuze hebt tussen de uitvoering of de werkvoorbereiding. Vind je het lastig om een keuze te maken? Geen probleem! Wij zijn flexibel en denken graag met jou mee!

Wat kan je van ons verwachten?
Goede en deskundige begeleiding! Maar wel met een zekere mate van zelfstandigheid. Je gaat ervaren hoe leuk het is om samen te werken in professioneel team. Elke dag brengt je weer nieuwe uitdagingen.

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Anne de Vette

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl