Skip to content

Projectleider GWW

Werk met jouw kennis en kunde mee aan baanbrekende projecten samen met je collega’s van Smink infra

Zoek je een brede zelfstandige functie waarbij je (mede) verantwoordelijk wordt voor de mooiste projecten? En ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Lees dan snel verder!

Je nieuwe baan
Werken in de sfeer van een familiebedrijf, met de kracht van een grote organisatie. Als gerenommeerd familiebedrijf staan wij bekend als een innovatieve speler in de branche. Met een rijke historie en een team van trotse medewerkers!

Als Projectleider GWW neem je beslissingen met overtuiging. Je bekijkt doelstellingen door een realistische lens. Teamspirit is voor jou vanzelfsprekend, en dagelijks motiveer je jouw team om het beste uit zichzelf te halen. De functie schenkt je veel vrijheid en je draagt je eigen verantwoordelijkheden.

Van nature ben je een leider en je weet mensen te motiveren en te inspireren om tot innovatieve oplossingen te komen. Zelf ben je ondernemend en denkt graag out of the box.

Je bent altijd op zoek naar manieren om in een kortere tijd meer werk te verzetten. Iedere dag beter presteren dan de dag ervoor, dat is wat jou drijft. Voor de tender- en de projectteams ben jij ook dé inhoudelijke vraagbaak.

Hoe ziet jou werkweek er verder uit:

 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van één of meerdere infraprojecten, van projectinitiatie tot en met de oplevering en nazorg
 • Je houdt je veel bezig met contractbeheersing, projectplanningen en rapportages
 • Je stuurt je team aan en doet dit op een mensgerichte wijze
 • Je bent verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en maakt daarnaast keuzes betreft de budgetten, organisatie en werkmethodes
 • Je bent verantwoordelijk voor acquisitie en relatiebeheer en het onderhouden van relaties met klanten, leveranciers en onderaannemers.

Wat we van je verwachten
Als Projectleider GWW bij Smink in Nijkerk fungeer je als de centrale schakel tussen klanten, leveranciers en het interne team, waarbij je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van projecten. Je werkt effectief zowel zelfstandig als in teamverband. Verder neem jij mee:

 • Een afgeronde MBO- of Hbo-opleiding bij voorkeur in de richting civiele techniek en tussen de 5 en 10 jaar relevante werkervaring
 • Het is voor jou geen probleem om vier-, of vijf stappen vooruit te denken en je overziet perfect de consequenties van je handelen.
 • Je weet anderen te motiveren en je bent in staat om de capaciteit binnen een team effectief in te zetten.
 • Je bent ondernemend, stressbestendig, zorgvuldig, initiatiefrijk en je hebt lef!!

Wat we je bieden
Als projectleider bij Smink in Nijkerk zorgt jouw vermogen om vooruit te denken en uitdagingen effectief aan te pakken ervoor dat je een waardevolle leider bent binnen ons bedrijf. Je krijgt veel vrijheid en draagt je eigen verantwoordelijkheden. Als jij ons team komt versterken krijg je daarvoor:

 • Telefoon, laptop en bedrijfsauto ter beschikking
 • Salaris passend bij je ervaring en kennis
 • Mogelijkheid om een opleiding te volgen die aansluit bij je functie
 • Leuke personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels
 • Werken in de sfeer van een familiebedrijf, met de kracht van een grote organisatie

Over Smink Infra
Smink is een familiebedrijf met de kracht van een grote organisatie.
Als gerenommeerd familiebedrijf staan wij bekend als een innovatieve speler in de branche. Met een rijke historie en team van trotse medewerkers. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid.
De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Ben je enthousiast geworden en klaar voor deze uitdagende rol als projectleider? Stuur dan je cv naar a.zeck@smink-infra.nl of stuur een whatsappbericht naar 06-83208498. En wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team. Wil je liever eerst meer informatie?
Neem dan contact op met Alies Zeck op 06-83208498

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl