Skip to content

Grondwerker

Smink Infra in Nijkerk is op zoek naar enthousiaste vakmannen die ons team komen versterken!

Je nieuwe baan
Als grondwerker bij Smink Infra in Nijkerk draag je bij aan de uitvoering van uiteenlopende projecten. Geen dag is hetzelfde in deze functie; elke locatie brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee.
Je hebt kwaliteit en veiligheid voorop staan. Met jouw expertise in graaf- en grondwerkzaamheden zorg je dat alles efficiënt verloopt.
Voor jouw inzet bieden wij een fijne werkomgeving, doorgroeimogelijkheden en de kans om een bijdrage te leveren aan het succes van Smink Infra.

Dit ga je doen

 • Als grondwerker bij Smink Infra in Nijkerk werk je zelfstandig aan de hand van technische tekeningen aan diverse projecten in midden Nederland.
 • Je stelt en sluit putten, kolken en uitstroombakken aan
 • Je legt en vervangt hoofdrioleringen van diverse materialen
 • Je voert grondwerkzaamheden uit bij bodemsaneringen onder toezicht van de kwaliteitsverantwoordelijke

Wat we je bieden
Als grondwerker bij Smink Infra in Nijkerk werk je aan uitdagende projecten.
Je wordt onderdeel van een team van ongeveer 100 medewerkers die trots zijn op hun werk. Voor jouw inzet bieden wij:

 • Mogelijkheid om per direct te starten
 • Een plezierige werkomgeving met gedreven collega’s.
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.
 • Full time dienstverband en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wat we van je verwachten
Als grondwerker bij Smink Infra in Nijkerk dragen jouw kennis en vaardigheden bij aan de succesvolle realisatie van onze projecten.
Je woont in de regio midden Nederland. Verder neem je het volgende mee:

 • Minimaal Vmbo werk- en denkniveau
 • In staat een tekening en de bijbehorende maatvoering te begrijpen
 • Rijbewijs B (voorkeur BE)
 • Ervaring als grondwerker in de grond, weg en waterbouw
 • Een VCA certificaat (of bereid zijn dit te behalen)

Over Smink Infra
Smink is een familiebedrijf met de kracht van een grote organisatie.
Als gerenommeerd familiebedrijf staan wij bekend als een innovatieve speler in de branche. Met een rijke historie en team van trotse medewerkers.
Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Ben je enthousiast geworden en klaar voor deze uitdagende rol als grondwerker? Stuur dan je cv naar a.zeck@smink-infra.nl of stuur een whatsappbericht naar 06-83208498. En wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team. Wil je liever eerst meer informatie?
Neem dan contact op met Alies Zeck op 06-83208498

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl