Skip to content

Calculator

Werk met jouw kennis en kunde mee aan baanbrekende projecten samen met je collega’s van Smink infra

Ben jij een rekenwonder met een passie voor de infrastructuur? Heb jij ervaring als calculator in de grond-, weg- en waterbouw en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is Smink Infra op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Calculator bij Smink Infra ben jij de sleutel tot het succes van onze projecten. Jij zorgt voor nauwkeurige kostprijsberekeningen en offertes voor uiteenlopende GWW-projecten. Je analyseert projectdocumenten, schat de benodigde materialen en arbeid in en calculeert de totale projectkosten. Dankzij jouw expertise en oog voor detail helpen we onze klanten met de beste oplossingen en zorgen we voor een succesvolle uitvoering van de projecten.

Dus zoek je een baan met veel afwisseling bij een gezellig familiebedrijf? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. De sfeer binnen onze bedrijf is goed. Dat vinden we belangrijk. We zijn open en hebben korte lijnen. We zijn goed in ons vak, een tikkeltje eigenwijs, maar we staan altijd voor elkaar klaar. Samen zetten we elke dag de schouders eronder. Bij onze mooie projecten, maar ook bij de verschillende leuke personeelsactiviteiten die we regelmatig ondernemen.

Wat we je bieden
Bij Smink Infra leveren we samen elke dag topprestaties. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken collega’s die trots zijn op hun werk. Verder krijg je als calculator bij Smink Infra:

  • Uitdagende projecten: Werk aan diverse en uitdagende projecten in de grond-, weg- en waterbouw.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Ruimte voor opleiding en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Samenwerking: Een informele en collegiale werksfeer waarin teamwork centraal staat.

Wat we van je verwachten
Cijfers, berekeningen en creatieve oplossingen: het staat op jouw voorhoofd geschreven. Heb je ervaring als calculator en een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau(bij voorkeur in GWW-sector). Wat neem je verder mee?

  • Kennis van calculatiemethodieken en ervaring met calculatiesoftware
  • Een analytisch denkvermogen en oog voor detail
  • Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken en goed presteert onder druk.
  • Je woont bij voorkeur in de regio Midden-Nederland.

Over Smink Infra
Smink is een familiebedrijf met de kracht van een grote organisatie.
Als gerenommeerd familiebedrijf staan wij bekend als een innovatieve speler in de branche. Met een rijke historie en team van trotse medewerkers. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid.
De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Ben je enthousiast geworden en klaar voor deze uitdagende rol als calculator? Stuur dan je cv naar a.zeck@smink-infra.nl of stuur een whatsappbericht naar 06-83208498. En wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team. Wil je liever eerst meer informatie?
Neem dan contact op met Alies Zeck op 06-83208498

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl