Skip to content

Calculator

Werk met jouw kennis en kunde mee aan baanbrekende projecten samen met je collega’s van Smink infra

Over Smink Infra
Smink is een familiebedrijf met een rijke historie van 65 jaar. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de organisatie die we vandaag de dag zijn: Smink Infra, Zandink Zandhandel, en Eeltink Zandwinning. Met onze gezamenlijke bedrijfsactiviteiten zijn wij een betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Smink Infra is een vooruitstrevend Infra-bedrijf die groeit en bezig is met het verbreden van de activiteiten. Kenmerkend is onze open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, handel in grondstoffen en recycling, bundelen we onze krachten.

Wat ga je doen?
Als calculator heb je een belangrijke rol bij het kostenefficiënt binnenhalen van nieuwe projecten. Je doorgrondt de klantvraag en de daar bijhorende aanbestedingsdocumenten. Je maakt een kostprijsberekening aan de hand van een bestek, tekeningen, planning en overige informatie. Je bent bereikbaar en toegankelijk, het sparren en delen van kennis met je collega’s is van groot belang. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s van de werkvoorbereiding, projectleiding en uitvoering.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Overleg met opdrachtgevers in de aanbestedingsfase;
 • Analyseren en uitrekenen van bestekken met bijbehorende tekeningen en schema’s;
 • Je vraagt offertes aan van materialen en onderaannemers en beoordeelt deze;
 • Je voert, indien nodig, samen met de projectleider het gesprek met de klant inzake de kostenopgaven;
 • Je maakt nacalculaties en bespreekt deze met collega’s.

Wat wij bieden

 • Een afwisselende en uitdagende functie;
 • Een gezellige en fijne sfeer op de werkvloer;
 • Ontwikkelmogelijkheden;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een marktconform salaris;
 • Een vast contract bij goed functioneren;


Ben je enthousiast geworden en wil jij samen met ons werken aan het succes van Smink Infra? Reageer dan en plaats je cv en motivatie via solliciteren@smink-infra.nl  Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Arnold Visch directeur Smink Infra (06 53 59 95 32)

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Arnold Visch – Directeur

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl