Skip to content

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws!

Voor het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen Smink infra en de branche waarin wij ons bevinden, kunt u up-to-date blijven door onze nieuwsrubriek te volgen.

Gerard: een levende legende in de rioolsleuf!

Inmiddels werk ik al 35 jaar bij familiebedrijf Smink Infra. Ik ben begonnen met van alles; van straatwerk tot het zetten van beschoeiingen. Tegenwoordig ben ik vooral in de sleuf te vinden waar ik hoofdzakelijk riool leg. Vaak werken we in een vast en gezellig team. Niet alleen het werk buiten is gaaf om te doen, ook de klik met de mensen van kantoor is leuk.

Lees meer

Je ziet ze niet, maar ze liggen er echt: zonnepanelen

Het dak van ons kantoor in Nijkerk ligt er al een tijdje vol mee: zonnepanelen. Met het ophangen van schermen wordt dit nu ook zichtbaar voor bezoekers en medewerkers. Zo is op deze schermen te zien wat de opbrengst en daarmee de vermeden uitstoot van broeikasgassen is.

Lees meer

Samen ben je tot grootse dingen in staat!

Samen ben je tot grootse dingen in staat! Dit geldt zeker voor onze projecten in ’t Groene Wold. Op deze locatie in Almere mogen wij voor Vastbouw Vastgoedontwikkeling B.V. en Bun Projectontwikkeling B.V. de terreinen bouwrijp maken.

Lees meer

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Anne de Vette

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl