Skip to content

Senior Werkvoorbereider

Wat ga je bij ons doen?
Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles goed geregeld is voor je uitvoerende collega’s. Je bent vanaf het begin tot aan het eind de schakel van het totale proces. Je hebt contact met opdrachtgevers om offertes toe te lichten en je gaat meewerken/denken aan tenders van onder andere bouwteams en EMVI plannen. Je maakt werkplannen, voert controles uit en bewaakt de voortgang van het werk.

Wie ben jij?
Communicatief ben je sterk en je kan goed samenwerken. Je hebt relevante werkervaring die aansluit bij een rol als werkvoorbereider. Je kan goed omgaan met uitdagingen en je bent altijd opzoek naar de best mogelijk oplossing.

Wat kan je van ons verwachten?
Professionaliteit en vakmanschap! Betrokken collega’s die graag samen met elkaar mooie projecten realiseren. Wij zijn een onderdeel van een ondernemend en groeiend familiebedrijf met een open en slagvaardige cultuur. Er is bij ons ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, zandhandel, zandwinning en recycling, bundelen we onze krachten!

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Margit van den Burg

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl