Skip to content

Vacature planner

Wil jij werken in een ondernemend en groeiend bedrijf? Ben je een aanpakker en hou je van uitdaging? Dan maken wij graag kennis met je!

Smink Infra, op gericht in 1955, is een familiebedrijf met een rijke historie. Samen met Zandink Zandhandel en Eeltink Zandwinning werken wij vanuit onze locatie in Nijkerk en zijn wij al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Je gaat leuk werk doen!

In deze veelzijdige functie zal je dag nooit hetzelfde zijn! In jouw rol als planner heb je te maken met onze verschillende bv’s waardoor je soms snel moet kunnen schakelen.
Naast het transport van onze zandhandel ben je samen met je 3 collega planners verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van onze collega’s en materieel op onze eigen werken in de infra, hierbij heb je intensief contact met onze uitvoerders die de projecten van begin tot eind begeleiden.

Ook in het wekelijkse overleg denk je actief mee aan een zo optimaal en efficiënt mogelijke infra planning. In de praktijk betekent dit een zeer dynamische rol, waarbij een beroep gedaan zal worden op je flexibiliteit, organiserend vermogen en communicatieve vaardigheden. Hiernaast voer je kleine administratieve taken uit ter voorbereiding van onze financiële administratie.

Jouw werkomgeving

Als planner heb je een centrale plek in binnen onze organisatie. Vanaf je werkplek in Nijkerk werk je samen met circa 100 collega’s. Het team op kantoor waarin je komt te werken bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s die graag bereid zijn elkaar te helpen, maar die ook houden van humor in het werk.

Wie ben jij

Wij zijn op zoek naar een ondernemend en energiek type die stevig in zijn/haar schoenen staat en initiatief durf te nemen. Daarnaast:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in het transport, de infra of logistiek is een pré;
  • Je bent proactief, flexibel, stressbestendig, en je houdt van structuur;
  • Je staat open voor het werken met (nieuwe) systemen/software;
  • Wonend in de regio;

Ons aanbod

Zijn we allebei enthousiast dan start je met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. De functie is voor 32-40 uur per week en is per direct beschikbaar.

Wij bieden een goed salaris, afhankelijk van jouw meegebrachte kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed. Onze arbeidstijden variëren van 07.30 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk sluiten wij de week graag af met een vrijdagmiddagborrel!

Ga jij ervoor?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij samen met ons werken aan het succes van Smink Infra? Bel dan gerust met Michel Smink op +31620003020 voor een kop koffie. Mailen kan uiteraard ook naar: solliciteren@smink-infra.nl

Of stuur je cv en motivatie naar ons via onderstaand formulier!

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl