Skip to content

Office Manager

Smink Infra, Zandink Zandhandel en Eeltink Zandwinning zijn ondernemende en groeiende familiebedrijven. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Je gaat leuk werk doen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en representatieve duizendpoot. Organiseren, coördineren en structureren is jouw tweede natuur. Je stapt in een verantwoordelijke en zelfstandige functie waarbij je een divers takenpakket oppakt samen met 2 andere collega’s binnen het officemanagement.
Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe vragen en voelt je als een vis in het water in een dynamische werkomgeving. Als Office manager ondersteun je Smink Infra, Zandink Zandhandel en Eeltink Zandwinning door het structureren en organiseren van de dagelijkse gang van zaken op onze locatie in Nijkerk. Op onze thuislocatie bevind zich zowel het kantoor als de machines en onze loswal.

Wat ga je doen?

  • Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling van inkomende en uitgaande communicatie; telefoon, e-mails en vragen via onze websites en social media accounts.
  • Receptiewerkzaamheden; je bent gastvrouw voor onze klanten en beheert de planning van vergaderzalen.
  • Ondersteuning personeelszaken; jij zorgt ervoor dat (nieuwe) collega’s aan het werk kunnen. Je zorgt voor werkkleding, PBM’s en ICT gerelateerde zaken.
  • Facilitaire ondersteuning; voorraadbeheer van drukwerk en kantoorartikelen en je zorgt ervoor dat onze kantine en vergaderzalen netjes zijn.

Moeiteloos schakel jij binnen de diverse lagen van onze organisaties; voor collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt op het moment dat er vragen zijn. Uiteindelijk ben jij die aanpakker die proactief oplossingen aandraagt.

Jouw werkomgeving

Als office manager neem je een centrale plek in binnen onze organisatie. Jij ziet het werk liggen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt op ons kantoor in Nijkerk. Je komt terecht in een nuchtere en gezellige organisatie waar geen dag hetzelfde is.

Wie ben jij?

Wij worden enthousiast als je een representatieve en verbindende office manager bent. Je denkt in mogelijkheden en je beschikt over een flexibele instelling; vlot schakelen tussen diverse verantwoordelijkheden kost jou geen enkele moeite. Ook ben je nauwkeurig en klantgericht.

Verder vragen wij van jou:

  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
  • Een relevante afgeronde opleiding (secretarieel of office management) is een pré;
  • Een aantal jaren ervaring als office manager;
  • Je bent communicatief en organisatorisch sterk, daarnaast heb je een klantgerichte instelling;

Ons aanbod

Zijn we allebei enthousiast dan start je met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. De functie is per direct beschikbaar en starten op de korte termijn is mogelijk. Wij bieden een marktconform salaris gebaseerd op de CAO Groen Grond en Infrastructuur (GGI). Onze arbeidstijden variëren van 07.30 uur tot 17.00 uur. Voor het woon-werkverkeer vergoeden wij de kosten op basis van € 0,21 per kilometer.

Ga jij ervoor?

Ben je enthousiast geworden en wil jij samen met ons werken aan het succes van de organisaties? Mail dan je cv en motivatie via solliciteren@smink-infra.nl Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Michel Smink (0620003020).

Als we een nieuwe collega hebben gevonden dan sluiten we de vacature.

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl