Skip to content

Office Manager

Smink Infra, Zandink Zandhandel, Smink Vastgoed en Eeltink Zandwinning zijn ondernemende en groeiende familiebedrijven. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen bundelen we onze krachten!

Vind je het leuk om zaken te regelen en je collega’s te ontzorgen? Ben je daarnaast een kei in het houden van het overzicht en wil je graag werken in een bedrijf waarbij je kan meedenken en verbeteren?

Taken en verantwoordelijkheden/ functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren, zelfstandige en representatieve duizendpoot. Organiseren, coördineren en structureren is jouw tweede natuur. Je stapt in een verantwoordelijke functie waarbij je een divers takenpakket oppakt samen met je andere collega’s binnen het officemanagement. Je voert zowel uitvoerende, als praktische werkzaamheden uit en kunt hier zelf invulling aangeven.
Als officemanager ondersteun je Smink Infra, Zandink Zandhandel, Smink Vastgoed en Eeltink Zandwinning door het structureren en organiseren van de dagelijkse gang van zaken op onze locatie in Nijkerk. Daarnaast ben je de oren en ogen van het managementteam en weet je hier vertrouwelijk mee om te gaan.

 • Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling van inkomende en uitgaande communicatie. Je screent deze communicatie op basis van jouw prioritering, zorgt dat de juiste actie ondernomen wordt en/of handelt dit zelfstandig af;
 • Je bent verantwoordelijk voor de marketing en communicatie; je onderhoudt onze social media kanalen, creëert content en je houdt de website up-to-date;
 • Je biedt ondersteuning bij personeelszaken; jij zorgt ervoor dat (nieuwe) collega’s aan het werk kunnen;
 • Je zorgt voor het agendabeheer en het plannen van afspraken;
 • Je ondersteunt bij het organiseren van bijeenkomsten en vergaderingen;
 • Je pakt verschillende losse initiatieven op, zoals het ondersteunen bij bedrijfs-/ teamuitjes en het verzorgen van personeelsattenties bij verschillende gelegenheden;
 • Je bent betrokken bij het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden als VCA- en ISO-certificering.

Jouw werkomgeving

Als officemanager neem je een centrale plek in binnen onze organisatie. Jij ziet het werk liggen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt op ons kantoor in Nijkerk. Je komt terecht in een nuchtere en gezellige organisatie waar geen dag hetzelfde is.

Wie ben jij?

Wij worden enthousiast als je een ervaren, representatieve en verbindende officemanager bent. Je denkt in mogelijkheden en je beschikt over een flexibele instelling; vlot schakelen tussen diverse verantwoordelijkheden kost jou geen enkele moeite. Ook ben je nauwkeurig en klantgericht.

Verder vragen wij van jou:

 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
 • Een relevante afgeronde opleiding (secretarieel of office management);
 • Een aantal jaren ervaring als office manager;
 • Je bent communicatief en organisatorisch sterk, daarnaast heb je een klantgerichte instelling;

Ga jij ervoor?

Ben je enthousiast geworden en wil jij samen met ons werken aan het succes van de organisaties? Mail dan je cv en motivatie via solliciteren@smink-infra.nl Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne de Vette (06-37408860).

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Anne de Vette

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl